2 izbový apartmán

3 izbový apartmán


Milí návštevníci!

Srdečne Vás vítame na našej internetovej stránke!

Náš penzión Vám ponúka ubytovanie v prekrásnom malom mestečku v Štúrove, ktoré leží na brehu Dunaja v klimaticky najteplejšej oblasti Slovenska.


Štúrovo - mesto leží pri sútoku riek Dunaj a Hron. Ročné priemerné teploty sa pohybujú na úrovni 16 C.Leží priamo oproti mestu Ostrihom, ktoré patrilo medzi hlavné sídla maďarskej cirkvi. Jej veľkosť dodnes zosobňuje ostrihomská katedrála, ktorá patrí medzi význačné pamätihodnosti a dodáva lokalite jedinečnosť. Katedrálu navštívi ročne viac ako milión turistov. Mesto Štúrovo lemujú kopce Burda, ktoré otvárajú bránu tzv Dunajskej zákruty, ktorá patrí medzi významné turistické oblasti, tak z pohľadu turistiky, ako aj cykloturistiky. Určite sa oplatí navštíviť Višehrad, alebo naplánovať si jednodňový výlet do Budapešti. Nezabudnite sa počlnkovať na Dunaji alebo previesť výletnou loďou.


Našim hosťom ponúkame komfortné ubytovanie v nadštandardne zariadených apartmánoch. Ich pohodlie ocení každý kto hľadá miesto na príjemný prázdninový pobyt alebo dovolenku. Apartmány sa nachádzajú priamo v centre mesta , len 50 metrov od termálneho kúpaliska Vadaš a 50 metrov od pešej zóny.

Štýlové apartmány Solaris poskytujú pohodlné ubytovanie v Štúrove , priamo v centre mesta. Štúrovo Vadaš ubytovanie je ideálne pre rodiny s deťmi aj návštevníkov vyhľadávajúcich relax. Viac praktických tipov pre vašu dovolenku nájdete na portáli Hauzi.

Ubytovanie v Apartmánoch Solaris Vám odporúča aj náš partner Mega ubytovanie na Slovensku, kde patrí naše ubytovanie medzi obľúbené ubytovacie zariadenia vo svojej kategórii apartmány Štúrovo ako aj na stránke mesta ubytovanie Štúrovo.

Tešíme sa na Váš pobyt v našich Apartmánoch Solaris!

A TERAZ AKCIA !


Napíšte nám

© 2021 by Solaris apartman / All Rights Reserved

sk_SKSlovak