Povedzte ubytovateľovi,
že máte kontakt z UbytujSa.sk
registracia ubytovacieho zariadenia telefonický kontakt na nás

Accommodation Hotel Merkúr***

Medvedia Hora , 072 36, Kaluža
 
Hotel
Super lokalita blizko do vody aj na kupko, riadne sme si to uzili, dakujeme za skvely servis pocas dovolenky. Pozdravuje vas cela nasa posadka z BA. PRIDEME zase si oodychnuť.
Dano
98%
28.05.2021

Hotel Merkúr contains

Capacity of equipment

Počet lôžok: 51Kapacita reštaurácie: 150

Facility equipment

restaurantsmoking/non smoking areagarden sittingparking place not guardedgourman
Hotel MERKÚR má vlastnú hotelovú reštauráciu. Každý deň ponúkame obedové menu, počas víkendov víkendové menu a taktiež konzumáciu Á la carte. Mimo sezóny je reštaurácie uzatvorená, pre ubytovaných hostí sa poskytujú raňajky.
Ubytovaným hosťom poskytujeme stravovanie podľa individuálnych požiadaviek. Pre skupiny je možné dohodnúť individuálne podmienky stravovania vrátane diétnych alebo vegetariánskych jedál.

Hotel Merkúr vo svojich priestoroch disponuje okrem reštaurácie o kapacite 150 osôb aj štýlovými salónikmi, ktoré svojím komorným a štýlovým zariadením ponúkajú možnosti organizovania rodinných osláv, krstín, promócií či rôznych firemných alebo iných eventov.

Hotel ponúka ubytovanie aj v chatkách. Chatky sú kapacitne pre 4 až 5 osôb. Umiestnené sú v súkromnej chatovej osade, ktorá sa nachádza v tesnej blízkosti hotela. Chatky sú kompletne zariadené a nachádza sa v nich hlavná spálňa, vedľajšia spálňa (dve oddelené lôžka), obývacia časť, samostatná kúpelňa, kompletne vybavená kuchynka a vonkajšia terasa so záhradným sedením.

Facility room

social equipment in every roomTVextra bedfridgeinternet
Izby kategórie STANDARD hotel ponúka vo variante 2 lôžkovej izby. V hotelových izbách tejto kategórie sú lôžka oddelené / samostatné. Izby sú nefajčiarske. Na izbách kategórie STANDARD sa nachádza: samostatná kúpeľňa, balkón, wifi pripojenie.

Izby kategórie COMFORT hotel ponúka vo variante 2 lôžkovej izby s manželskou posteľou, s možnosťou prístelky na rozťahovacom gauči. Izby sú nefajčiarske. Na izbách kategórie COMFORT sa nachádza: samostatná kúpeľňa, manželská posteľ, rozťahovací gauč, chladnička, TV prijímač, balkón, wifi pripojenie.

Sports facilities

pooltermalpoolsurfridingtourist pathscyclo pathsnatural poolwatersportsplaygroundfishing
Športové možnosti sú v okolí.

The facility is spoken

speak englishspeak germany
Not satisfied with this accommodation? Check others: Accommodation in hotel, Accommodation Kaluža
 
Advertisement

GAMO Cloud predstavuje jednoduchý a efektívny spôsob ako pre svoju firmu zabezpečiť virtuálne dátové centrum s vysokým výkonom a garantovanou dostupnosťou.

Objednávka kvetov, široký výber, garancia čerstvosti. Donáška kvetov, nádherné kytice, kvety a darčeky aj v sobotu, expresné doručenie kvetov do 4 hodín vo vybraných mestách.

Vyberte si skvele darčeky pre rôzne príležitosti: Darčeky pre muža Darček pre ženu Darček na svadbu Darček na krstiny