Povedzte ubytovateľovi,
že máte kontakt z UbytujSa.sk
registracia ubytovacieho zariadenia telefonický kontakt na nás

Accommodation UBYTOVŇA CITY

Učňovská 6, 040 01, Košice
 
Touristic house (hostel)

CITY BUILDING has the accommodation for you. You can choose from 49 double bedrooms and 2 triple bedrooms. Accommodation is in a cell type. Each cell has two rooms with private bathroom and toilet. Floors are equipped with shared room and kitchen. The premises are newly renovated.

CITY BUILDING has the accommodation for you. You can choose from 49 double bedrooms and 2 triple bedrooms. Accommodation is in a cell type. Each cell has two rooms with private bathroom and toilet. Floors are equipped with shared room and kitchen. The premises are newly renovated.

Zobraziť viac

Super riešenie pre vysokoškolákov či pre núdzové prespanie...
Maja
88%
03.11.2011

UBYTOVŇA CITY contains

Capacity of equipment

Počet lôžok: 308Kapacita baru: 60Kapacita reštaurácie: 70

Facility equipment

restaurantbar daynon smoking areasparking place not guarded
Hostia majú k dispozícii reštauráciu, ktorá sa nachádza na prízemí ubytovne. Tu sa môžete naraňajkovať, môžete si vybrať z denného obedového menu, alebo posedieť pri večeri.
Pre hostí je k dispozícii spoločná kuchyňa na každej chodbe, veľký jedálenský stôl, elektrický sporák, mikrovlnná rúra, rýchlo varná kanvica, chladnička, hrnce.

Našim hosťom poskytujeme možnosť využitia práčky.

Facility room

social equipment in every roomkitchenTVinternet
Veľké apartmány svojím komfortom určite ulahodia aj náročným hosťom a taktiež rodinám s deťmi. Majú spálňovú časť, ktorá je zvlášť oddelená. Je vybavená 2 posteľami a nábytkom pre spálňu. V obývacej časti sa nachádzajú 2 pohovky a TV.

Malé apartmány svojim zariadením určite nesklamú našich zákazníkov. Oddelená spálňa je vybavená 2 posteľami a nábytkom pre spálňu.

Samostatné dvojlôžkové izby sú útulne zariadené novým nábytkom. Na týchto samostatných izbách sa nachádza aj televízor a chladnička. Izby disponujú vlastným sociálnym zariadením.

Bunkový systém: izby v bunkovom systéme sú určené hlavne pre pracovné pobyty spolupracovníkov, firmy, študentov, spoločných známych, taktiež pre turistov Cestovných kancelárií. Izby sú jednoducho a vkusne zariadené novým nábytkom. V bunke sa nachádzajú dve dvojposteľové izby so spoločným sociálnym zariadením.

Štúdiá: spálňová časť s 3 lôžkami, nábytkom, pohovkou a TV. Kompletne zariadená kuchynka (kuchynská linka s vybavením, chladnička, mikrovlna rúra, platnička na varenie, rýchlovarná kanvica, riady), vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC, WIFI pripojenie, klimatizácia.

Na každej izbe sa nachádza pripojenie na internet, televízor je možné objednať si pri príchode cez recepciu. Pripojenie k internetu a televízor je súčasťou apartmánových izieb. Vybrané izby majú vlastnú kuchynku.

Sports facilities

poolvolleyballfootballtourist pathscyclo pathsskatinggolffitnesstennistable tennis
V nádhernej prírodnej scenérii v Malej Ide, ktorá je vzdialená len 4km od našej ubytovne nájdete nové deväťjamkové golfové ihrisko, ktoré je otvorené 7 dní v týždni. Iba 200 m od ubytovne sa nachádza 25 m krytý bazén, ktorý je prevádzkovaný celoročne. Doporučujeme našim hosťom túto plaváreň navštíviť po ťažkom pracovnom dni alebo na regeneráciu počas voľných dní.

The facility is spoken

speak englishspeak germany
Not satisfied with this accommodation? Check others: Accommodation Touristic house (hostel), Accommodation Košice