Víta vás

Hotel Relax

Apartmánový Wellness Garni Hotel Relax sa nachádza priamo na brehu Slnečných jazier – sever v Senci. Svojim situovaním ponúka návštevníkom rozprávkový výhľad na jazero, ktorý si môžete vychutnať priamo z izby či lehátka na terase. Súkromná hotelová pláž ponúka hotelovým návštevníkom neobmedzené možnosti využitia či už na oddych a načerpanie nových síl alebo na zábavu pri bazéne s dobrým jedlom a miešanými drinkmi v novom presklenom plážovom bare. Hotel má k dispozícii mystické wellness centrum – Vitálny svet. V ňom môžu klienti relaxovať. Hotel prešiel viacerými rekonštrukciami, vďaka ktorým svojim klientom ponúka ten najlepší zážitok na Slnečných jazerách.

Mesto Senec leží na juhozápade Slovenska, 25 km od hlavného mesta Bratislava. Najväčším lákadlom Senca sú Slnečné jazerá a vďaka ním sa Senec stal jedným z najvýznamnejších letných rekreačných oblastí Slovenska. Vyše 100 ha vodnej plochy, slnečný svit viac než 2200 hodín za rok, bohaté možnosti ubytovania, stravovania a ďalších služieb robia zo Senca vyhľadávaný cieľ dovolenkárov zo Slovenska, Čiech a ďalších krajín. Mesto ročne navštívi cez milión turistov. Senec má veľmi dobrú dopravnú polohu, neďaleko prechádza diaľnica D1 Bratislava – Žilina a priamo mestom prechádza železničná trať Budapešť –Štúrovo – Bratislava.
V blízkosti (do 15 minút autom ) sa nachádza aj letisko M. R. Štefánika v Bratislave a hraničné priechody do Rakúska a Maďarska.

Wellness

Wellness

Oddýchnite si a zrelaxujte v našom hotelovom relaxačnom centre so saunou. Ponúkame aj rozsiahly saunový svet v susednom hoteli Relax v luxusnom rímskom štýle.

Viac info

Ubytovanie

Ubytovanie

Apartmánový Wellness Garni Hotel Relax poskytuje svojim hosťom luxusné ubytovanie vo vkusne zariadených izbách.

Viac info

Detský tábor

Detský tábor

Počas Vašej dovolenky sa radi postaráme o Vaše deti a zabezpečíme im nezabudnuteľné zážitky v našom detskom letnom tábore. Každý deň v čase od 16:00 do 20:00 sa o Vaše deti postarajú skúsení animátori.

Tenis

Tenis

Hotelovým aj mimo hotelovým zákazníkom ponúkame možnosť prenájmu tenisového kurtu. Viac informácii na tel. čísle +421 911 092 704

Súkromná pláž

Súkromná pláž

Pri svojom oddychu môžete využiť súkromnú pláž hotela.

Viac info

Free Wi-Fi

Vysokorýchlostné internetové pokrytie v celom hoteli.

Parkovanie

Vonkajšie parkovisko priamo pred hotelom.

Komfort

Naše izby

Udalosti

Akcie

Recenzie

Povedali o nás

partner severka
partner hotel zatoka
partner puerto