Vinohradnícky dom Bohuslav

Ubytovanie na súkromí.

deutsch

Deutsch

Popis rekreačného domu:

domceky

Vilka Bohuslav o rozlohe 30 m2 sa nachádza na pokojnom mieste 30 m od domu majiteľa v rozľahlej záhrade s trávnikom a stromami. V areáli objektu stráži domáci psík a hrajú sa mačičky. V okolí domu je revír pre poľné zvieratá, bažanty, zajace, srnky, nespočetné množstvo vtáctva a rybníčky s vodnými živočíchmi. Ďalej polia, lúky a rozľahlé vinohrady.
Dom má 3 miestnosti (oddelené dverami):

Vykurovanie domu je elektrické. Hostia majú k dispozícii záhradný nábytok, posedenie v záhrade pri grile, grilovacie a športové náradie, ohnisko. Možnosť parkovania pri dome. Turistické prechádzky do Malých Karpát, výlety do historických miest, vinárskych oblastí.
Ochutnávka vín a vínnych produktov, hrozna, vínneho muštu, prehliadka oberačiek a prešovanie hrozna v sezóne august - október, návšteva viníc. Degustácia vo vínnej pivnici majiteľa 3 € / 1 osoba.
Kaucia - 50 €.
Majiteľ je zameraný na vinohradníctvo a výrobu vína.

História:

Vinohradnícky dom Bohuslav patrí od roku 1930 k usadlosti známeho vinohradníckeho inšpektora, pôvodom z Čiech, ktorý prišiel do Malokarpatkého vinohradníckeho regiónu šíriť poznatky o pestovaní ušlachtilých odrôd vinica a odborne vzdelávať malovinohradníkov.

Nie je povolené: fajčenie v dome, doprovod domáceho zvieraťa.

Pôdoris:

podorys

Poloha:

Dom je situovaný vo viniciach na samote 3,5 km od Modry - smer Šenkvice / orientačná tabuľa: Modra-Hliny oproti autobusovej zastávke 2 km od Modry, smer vinice 1,5 km k domu. Dom je vzdialený od železničnej stanice Šenkvice 2,5 km.

Prevádzka počas roka:

Cenník:

Objednávka:

Na stiahnutie v dvoch formátoch:

Copyright © 2016