Strelnica SHERIFF

Pozývame Vás do zrekonštruovanej pištoľovej – flobertovej strelnice v Brestove. Strelnica sa nachádza v krásnej rekreačnej oblasti pri Brestovských rybníkoch v okr. Humenné ( 5 km).
V našej strelnici je povolené strielať len z flobertových a vzduchových zbraní, ktoré slúžia na zábavnú a výcvikovú streľbu. Na streľbu z týchto zbraní nieje potrebný zbrojný preukaz.
Strieľať môžu aj osoby mladšie ako 18 rokov pod dozorom dospelej osoby. Strelnica nieje dimenzovaná na streľbu zo zbraní silnejšieho kalibru ako je stanovené.

4 strelecké dráhy

V strelnici sa nachádzajú 4 strelecké stanovištia, takže strielať môžu naraz max. 4 osoby.

Dráhy majú dĺžku 15 metrov a sú vybavené pohyblivým elektronickým zariadením, ktoré sa dá nastaviť na 5, 10 a 15 metrovú vzdialenosť. Striela sa na papierové terče.

Flobertové zbrane

V strelnici máme 4 flobertové 9-ranové pištole cal. 6 mm, ktoré su bezplatne k dispozícii.

V strelnici je možné strieľat aj vlastnými flobertovými a vzduchovými zbraňmi (okrem nábojov).

Pozývame Vás do netradičného ubytovania v štýle divokého západu. Ubytovanie u nás si môžete zarezervovať na regionálnej stránke ubytovanie Brestov. Okrem netradičného ubytovania Vám ponúkame aj skvelú lokalitu v blízkosti vodnej nádrže Domaša a národného parku Poloniny. Aj z tohto dôvodu nájdete Chatu Strelnica Sheriff v katalógoch ubytovanie Domaša a ubytovanie Poloniny. Zažite ubytovanie v štýle Wild Wild West aj Vy.