Povedzte ubytovateľovi,
že máte kontakt z UbytujSa.sk
registracia ubytovacieho zariadenia telefonický kontakt na nás

Apartmány Slovensko - Villa GARDENIA***

Donovaly 1402, 976 39, Donovaly
 
Apartmán

Apartmánové domy Villa GARDENIA patria vďaka svojej polohe v tichej časti Donovál, najmodernejšiemu detskému ihrisku a útulnému wellness centru medzi najlepšie ubytovacie zariadenia pre rodiny s deťmi na Donovaloch.

Villa GARDENIA ponúka ubytovanie v 12 apartmánoch vybavených vlastnou kuchynkou, sociálnym zariadením, WiFi internetom a televíziou pre 2 - 6 osôb. Na prízemí sa nachádza veľká spoločenská miestnosť s detským kútikom a minibarom.

Pokiaľ hľadáte moderné a komfortné ubytovanie na Donovaloch, Villa GARDENIA je určite tá správna voľba.

Apartmánové domy Villa GARDENIA patria vďaka svojej polohe v tichej časti Donovál, najmodernejšiemu detskému ihrisku a útulnému wellness centru medzi najlepšie ubytovacie zariadenia pre rodiny s deťmi na Donovaloch.

Villa GARDENIA ponúka ubytovanie v 12 apartmánoch vybavených vlastnou kuchynkou, sociálnym zariadením, WiFi internetom a televíziou pre 2 - 6 osôb. Na prízemí sa nachádza veľká spoločenská miestnosť s detským kútikom a minibarom.

Pokiaľ hľadáte moderné a komfortné ubytovanie na Donovaloch, Villa GARDENIA je určite tá správna voľba.

Zobraziť viac

Excelentny hotel, moderny, vkusne zariadeny.Boli sme tu uz druhykrat a odporucame Gardeniu vsetkym znamym a rodine. Boli sme tiez velmi spokojni s ranajkami. Velmi pestry vyber jedal, vzdy nejaky domaci kolacik na vyber, presso chuti vyborne, cerstve pecivo, sunka, syry.
Zdenka
100%
10.07.2017

Apartmán Villa GARDENIA zahŕňa

Kapacity zariadenia

Počet lôžok: 39

Vybavenie zariadenia

TrezorStrážené parkoviskoOhniskoPsom vstup povolenýBaby friendlyDetské ihriskoKrbNefajčiarske prostredieGrilSuveníryPredaj drogériového tovaruParkovisko
Celodenná lyžovačka, turistika či cyklistika sa začína rovnako. Bohatými a chutnými raňajkami. Švédske stoly, z ktorých si vyberie určite každý sú základom pre aktívne prežitý deň v horskom prostredí.

Večerné posedenie pri rozpálenom krbe v spoločenskej miestnosti je výborným miestom na relax po celodennej lyžovačke. O vašu výstroj sa postaráme v modernej lyžiarni a deti si určite zamilujú detský kútik v priestoroch spoločenskej miestnosti. K dispozícii máte minibar s ponukou nealkoholických nápojov, piva či vína.

Moderné a bezpečné detské ihrisko tvorí neoddeliteľnú časť apartmánových domov Villa Gardenia. Spokojnosť detí je u nás na prvom mieste, a preto sa môžu do sýtosti vyblázniť na viacerých hracích prvkoch. Myslíme však aj na dospelých, pre ktorých je pripravený altánok s ohniskom ideálnym na večerné posedenie, grilovanie a opekanie pri pohári dobrého vína.

Milujeme zvieratá! Vieme, že domáci miláčikovia sú členmi rodiny, a tak by rodinná dovolenka bez nich nebola dovolenkou. Vezmite ich so sebou a zostava bude kompletná.

Ak potrebujete vybaviť dôležitý pracovný email alebo sa chcete pochváliť dovolenkou snov na sociálnych sieťach s WiFi pripojením na izbe zdarma je to úplne jednoduché.

Skryté poplatky za parkovacie miesto? Na to zabudnite. U nás máte 1 parkovacie miesto monitorované kamerovým systémom ku každému apartmánu vždy zadarmo.

Vybavenie izieb

Sociálne zariadenie na izbeRádioKuchyňaTVAudio video technikaPrístelka MinibarChladničkaInternet
ŠTÚDIO
Užite si romantickú dovolenku v krásnom horskom prostredí. 1-izbové štúdio ponúka pohodlný odpočinok pre 2 osoby. Pozostáva z plne vybavenej kuchynskej linky, jedálenského stola, LCD televízora a manželskej postele. Každé štúdio taktiež disponuje WiFi pripojením na internet a samostatným sociálnym zariadením. Celková rozloha štúdia je 22m2.

ŠTÚDIO DELUXE
Obľúbené 1-izbové štúdio deluxe určené pre komfortný oddych 2 osôb sa od klasického štúdia líši najmä priestrannejšou rozlohou. Pozostáva z plne vybavenej kuchynskej linky, jedálenského stola, LCD televízora a manželskej postele. Každé štúdio taktiež disponuje WiFi pripojením na internet a samostatným sociálnym zariadením. Celková rozloha štúdia je 25m2. .

APARTMÁN
Rodinná dovolenka na Donovaloch – najlepšia dovolenka. Moderne zariadený 1-izbový apartmán pre 2 až 4 osoby ponúka rozlohu 44m2. Skladá sa z priestrannej obývacej izby s rozkladacou sedacou súpravou a LCD televízorom, manželskej postele a plne vybavenej kuchynskej linky. Samostatné sociálne zariadenie a WiFi pripojenie sú samozrejmosťou. .

APARTMÁN DELUXE
Rodinná dovolenka na Donovaloch – najlepšia dovolenka. Moderne zariadený 1-izbový apartmán deluxe pre 2 až 4 osoby ponúka rozlohu až 48m2. Skladá sa z priestrannej obývacej izby s rozkladacou sedacou súpravou a LCD televízorom a plne vybavenej kuchynskej linky. Manželská posteľ sa nachádza v mezonetovej časti na ktorý vedie schodisko. Samostatné sociálne zariadenie a WiFi pripojenie sú samozrejmosťou. .

RODINNÝ APARTMÁN
Hľadáte pre svoju rodinu maximálny komfort? Doprajte si luxus z priestoru počas vašej dovolenky na horách. Priestranný 2-izbový rodinný apartmán pre 2 až 4 osobys celkovou rozlohou 59m2 je ideálnym riešením. Pozostáva zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a masívnym nábytkom a priestrannej obývacej izby s rozkladacou sedacou súpravou, LCD televízorom a plne vybavenou kuchynskou linkou. Rovnako aj rodinný apartmán disponuje vlastným sociálnym zariadením a WiFi pripojením na internet. .

DVOJSPÁLŇOVÝ APARTMÁN DUPLEX
Nadštandardne vybavený 3-izbový apartmán Duplex až pre 6 osôb je náš klenot. 2 podlažia, 2 balkóny, 2 samostatné izby a celková rozloha viac ako 70m2. Všetko doplnené masívnym nábytkom, obývacou izbou s rozkladacou pohovkou a LCD televízorom a plne vybavenou kuchynskou linkou. Kúpelňa s WC sa nachádzajú na poschodí a v celom apartmáne sa môžete na internet pripojiť prostredníctvom WiFi.

Možnosti športovania

LyžovanieVolejbalFutbalParaglajding Turistické trasyCyklistické trasyDetské ihriskoBowlingBežkovaniePoľovačkaZber húbSki servisAgroturistika
Desiatky turistických chodníkov v okolí Donovál ležia na ploche dvoj národných parkov Veľká Fatra a Nízke Tatry. Ponúkajú nádherné panoramatické výhľady, prírodné rezervácie a prírodné pamiatky, ktoré by nemali ujsť žiadnemu návštevníkovi.

Viac ako 375 kilometrov označených a plne prejazdných cyklotrás je garanciou, že cyklisti sa na Donovaloch nudiť určite nebudú. Rozdelené sú do niekoľkých kategórií podľa náročnosti a vyberie si tak určite každý. Trasy sú značené tak, aby ich v rozmedzí 1-8 hodinového bicyklovania zvládli rodiny s deťmi, seniori ale aj športoví cyklisti.

Pozornosti nesmie uniknúť moderné centrum Fun Aréna s bobovou dráhou, lezeckou stenou, trampolínami, či nafukovacím hradom pre deti.

Lyžiarske stredisko PARK SNOW Donovaly ponúkajú jedinečný zážitok. Pre všetkých milovníkov zimných športov sú pripravené výborné lyžiarske podmienky s traťami na slalom, zjazd či bežkovanie. Na svoje si určite prídu aj snowboardisti, pre ktorých je pripravený park s niekoľkými prekážkami, railami a dokonca možnosť adrenalínového freeridu. Nájdete tu taktiež niekoľko požičovní kompletnej lyžiarskej a snowboardovej výbavy a lyžiarskych servisov, kde vám ochotný personál vždy pomôže a pripraví sklznice v špičkovej kvalite.

Deti, ale aj dospelí zažijú neopakovateľnú atmosféru v Dobšinského rozprávkovom svete HABAKUKY, ktoré sú otvorené denne s programom od 10:00 do 18:00. Nájdete tu domčeky v štýle ľudovo-fantazijnej architektúry s dominantným Škrupinovým zámkom s jazierkom, amfiteáter, alebo obchodný dom s príznačným názvom KÚRNIK ŠHOPA SENTER.

Možnosti wellness

Vírivý kúpeľSauna
Čo môže byť lepšie po lyžovačke ako horúce sauny a oddych vo vírivke? Užite si relax v našom novom wellness centre. K dispozícii máte saunový svet s fínskou, parnou a infra saunami a vírivku. To všetko v privátnej atmosfére pre minimálne 5 a maximálne 15 ľudí. Celé Wellness Gardenia Donovaly si môžete rezervovať len pre seba a svojich blízkych či priateľov a nebudete nikým rušení.

V zariadení sa možno dohovoriť

AnglickyPoľsky

Kongresové služby

KopírovanieUsporiadateľské službySekretárske službyPCDataprojektorInternetTVPlátnoFlip chart
SEMINÁRE A ŠKOLENIA
Semináre, školenia, kurzy, tréningy, prezentácie. Pre Vaše potreby je k dispozícii plne zariadená konferenčná miestnosť a je iba na Vás, či sa rozhodnete využiť digitálnu techniku, alebo klasickú formu flipchartu. Pre maximálne pohodlie Vám zabezpečíme stravovanie podľa požiadaviek, od raňajok až po plnú penziu. Radi pre Vás pripravíme individuálnu cenovú ponuku.

TEAM BUILDINGY
Správna atmosféra v pracovnom kolektíve je alfa a omega úspešne fungujúcej spoločnosti. Naberte inšpiráciu v krásnom prostredí Donovál a zažite aktívny oddych a teambuildingy na vlastnej koži. Či už preferujete aktívny alebo pasívny oddych, u nás si vždy vyberiete. Radi pre Vás pripravíme individuálnu cenovú ponuku.

STRETNUTIA A OSLAVY
Oslava okrúhlych narodenín kolegu z práce alebo iba priateľské stretnutie v kruhu partnerov? Radi pre Vás takúto akciu zorganizujeme. Netrápte sa zháňaním agentúry, ktorá Vám pripraví program, o všetko sa postaráme my ! Pripravíme vám individuálnu cenovú ponuku pre akékoľvek vaše stretnutia a oslavy.
Nevyhovuje Vám zariadenie? Zobraz ubytovacie zariadenia pre: Ubytovanie Apartmány, Ubytovanie Donovaly
 
Reklama

Vyberte si skvele darčeky pre rôzne príležitosti: Darčeky pre muža Darček pre ženu Darček na svadbu Darček na krstiny

Batérie, svietidlá a žiarovky so širokej ponuky produktov spoločnosti Batérie Bigoš.

Servis nákladná doprava Bratislava, Diagnostika a oprava nákladných automibolov, autobusov a minibusov, úžitkových automobilov